Menu Close

HECKLER MX

Ny utgave av Santa Cruz Heckler. Kraftigere, lettere, mer naturlig sykkelfølese. Denne gangen kommer Heckler med 29″ forhjul (Mixed Wheelsize.) Sykkelen har også fått shimano sin helt nye EP8 EMTB motor ! 

I 1996 ble den orginale Heckler lansert. Den solide og aggressive sykkelen beviste da at en sykkel kunne løfte syklisters opplevelser til nye høyder. Dagens Heckler MX gjør uten tvil det samme. Med en vekt på rett over 20 kg, styrevinkel på 65,5 grader, korte kjedestag (445mm), 29″ forhjul og et fullintegrert motorsystem har vi laget sykkelen så kvikk og leken som overhodet mulig.

Rå, Smidig, leken og kvikk, er ordene vi vil bruke for å beskrive denne el-sykkelen. Den oppleves som en aggressiv, men samtidig en ekstremt leken sykkel. Den er like morsom oppover som nedover og er noe helt annet enn hvordan du tidligere har forestilt deg en el-sykkel.

Vi har brukt Bronson V3 som et utgangspunkt og tunet inn dempere, oppheng og integrasjonen av motor/batteri. 
Ved å kombinere lower-link VPP oppheng, lavt tyngdepunkt, den legendariske CC karbonrammen og et velprøvd og driftssikkert Shimano steps system har vi klart å lage det vi mener er den ultimate el-sykkelen for norske stier.