Menu Close

Chameleon

Kameleonen har tatt et skritt opp den evolusjonære stigen, og er nå en fullstendig karbonfiberskapning. Dette er darwinisme i praksis!

Santa Cruz har videreført lekenheten og justerbarheten til den elskede aluminiumsutgaven av Chameleon, men utviklet den til en lettere, raskere og mer avansert art. En allsidig hardtail som er like glad i bakgårdsmoro på lokale stier, som større og mindre eventyr lastet med turutstyr og en fargekoordinert thermokopp.

Når det gjelder fargekoordinering, vil de blå Hope-navene samt styrelager på SE-utgaven gjøre så denne reptilen skiller seg lett ut fra mengden. Mulighet for to flaskeholdere inkludert feste til ekstra last på underrøret, gjør at denne skapningen er klar for å rømme byen.

Video

Kameleonen endrer seg som kjent for å tilpasse seg omgivelsene. Så om du foretrekker 29” eller 27,5”+, singlespeed eller gir, bruker denne tilpasningsdyktige hardtailen flere enkle og utbyttbare løsninger for å konvertere den til nettopp ditt bruk. Uansett om du liker full fart på sti, singlespeed og grusbanking, eller lange turer og bikepacking – leverer Chameleon varene!

Den mest allsidige sykkelen i Santa Cruz sitt sortiment ble akkurat enda mer allsidig!

For mer info: https://www.santacruzbicycles.com/en-US/chameleon


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *